Ciasto Z Serem Jabłkowym

Ciasto Z Serem Jabłkowym
Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 372 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon dash, cukier cukierniczy, skórkę krakersa graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Lody Ciasto, Domowe batoniki z wiśniami z polewą z serka śmietankowego, oraz Batony Z Masłem Jabłkowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Ubij wanilię. Złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do skorupy. Na wierzch z nadzieniem do ciasta; posypać cynamonem. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn