Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką czekoladową skórkę, żelatynę, dżem malinowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Mus Malinowy, Mus Malinowy, oraz Ciasto Z Musem Malinowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
3
Wlać do skórki; przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Posyp żelatynę zimną wodą; odstaw na 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 20-30 sekund; mieszaj i odstaw na 1 minutę lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Stopniowo ubijaj dżem i sok z cytryny. Schłodź przez 10 minut. Złóż ubitą polewę.