Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 20g tłuszczu i w sumie 345 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,27 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawę do ciasta dyniowego, masło, polewę do lodów toffi-Karmel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus dyniowy Szyfonowy ze skórką Gingersnap, Domowe Ciasto Dyniowe Ze Skórką Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Ze Skórką Gingersnap dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce wymieszaj zmiażdżone ciasteczka i posiekane orzechy pekan; wymieszać z masłem. Naciśnij dolną i górną stronę nie nasmarowanego 9-calowego. talerz do głębokiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Piec 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej posyp żelatyną zimną wodę; odstawić na 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 30-40 sekund. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
4
W dużym rondlu ubij brązowy cukier, śmietanę i żółtka, aż się połączą. Gotuj na małym ogniu, aż termometr wskaże co najmniej 160°, ciągle mieszając. (Nie dopuścić do wrzenia.)