Ciasto z musem dyniowym ze skórką Gingersnap

Ciasto z musem dyniowym ze skórką Gingersnap
Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 20g tłuszczu i w sumie 345 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,27 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawę do ciasta dyniowego, masło, polewę do lodów toffi-Karmel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus dyniowy Szyfonowy ze skórką Gingersnap, Domowe Ciasto Dyniowe Ze Skórką Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Ze Skórką Gingersnap dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce wymieszaj zmiażdżone ciasteczka i posiekane orzechy pekan; wymieszać z masłem. Naciśnij dolną i górną stronę nie nasmarowanego 9-calowego. talerz do głębokiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej posyp żelatyną zimną wodę; odstawić na 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 30-40 sekund. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużym rondlu ubij brązowy cukier, śmietanę i żółtka, aż się połączą. Gotuj na małym ogniu, aż termometr wskaże co najmniej 160°, ciągle mieszając. (Nie dopuścić do wrzenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Zdjąć z ognia; dodać dynię, przyprawę do ciasta i mieszankę żelatyny. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
6
Złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
7
Wlać do skórki; przechowywać w lodówce do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Skrop polewą lodową; posyp orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn