Ciasto Z Musem Dyniowym

Ciasto Z Musem Dyniowym
Ciasto z musem dyniowym wymaga ok. 12 godzin od początku do końca. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 820 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka sproszkowanej żelatyny, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 240 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce miksera stojącego, masło śmietankowe i cukier wraz z mocowaniem wiosła, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając i zeskrobując boki miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mąkę, przyprawy i sól i mieszać powoli, aż ciasto się połączy. Dwa razy owinąć ciasto w ciasny, okrągły dysk w plastikowej folii i schłodzić przez co najmniej dwie godziny, lub najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozwałkuj ciasto, aby miało mniej niż 1/4 cala grubości i delikatnie wciśnij ciasto na dno talerza ciasta. Pozostaw krawędzie, aby zbliżyć się nieco do krawędzi talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Włóż skorupę do zamrażalnika, aby schłodzić przez 30 minut lub w lodówce, jeśli wcześniej ukształtujesz. Przyciąć krawędź nożem lub pozostawić tak, jak jest, aby uzyskać bardziej rustykalny wygląd. Schłodzoną skorupę wyłożyć pergaminem lub folią i wypełnić ciężarami(w tym celu ponownie używam suszonej fasoli)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, obracając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Usuń wagi i liniowej i piec, aż cała skorupa jest złoty kolor (około 10 dodatkowych minut). Pozostawić do całkowitego ostygnięcia skórki w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Umieścić wodę w małej misce i posypać żelatyną na wierzchu. Odstawić i pozostawić żelatynę do rozkwitu. W małym rondlu połącz dynię, cukier, przyprawy i sól. Stale mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina stanie się gruba i gładka i rozpylona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Zdjąć z ognia i ubić żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Ubijać przez 1 minutę, a następnie przenieść mieszaninę do robota kuchennego i przetwarzać przez 1 minutę. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez 5 minut, a następnie dodać żółtka po jednym na raz, przetwarzanie przez 5 sekund między każdym dodatkiem. Powrót mieszaninę do rondla i stale mieszać, aż mieszanina osiągnie 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia tuż poniżej temperatury pokojowej nad łaźnią lodową, mieszając od czasu do czasu (jeśli jest zbyt ciepła, mieszanina nie ustawi się prawidłowo). Złóż schłodzoną śmietanę, która została ubijana do miękkich szczytów, uważając, aby nie spuścić z niej powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
13
Mus wlać do skorupki ciasta i wstawić do lodówki na co najmniej 6 godzin (najlepiej na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
14
Podawać schłodzone z bitą śmietaną w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn