Ciasto Z Musem Czekoladowym Miętowym
Miętowy mus czekoladowy ciasto wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 279 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, ozdoby: bita śmietana, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Musem Czekoladowo-Miętowym, Mus Czekoladowo-Miętowy, oraz Mus Sernikowy Miętowo-Czekoladowy Bez Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy krakersów z mieszanki serników, masła i cukru. Mocno docisnąć mieszaninę w dolnej i górnej części płyty 9".
Połączyć mleko i syrop czekoladowy w średniej misce, dobrze mieszając.
Dodać sernik nadzienie wymieszać; ubić z małą prędkością miksera elektrycznego, aż do wymieszania. Beat ze średnią prędkością 3 minuty. Złożyć w drobno posiekanej czekoladzie. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Dekorować, w razie potrzeby. Przed podaniem zanurz dno pieplate w gorącej wodzie przez 30 sekund.
Uwaga: do mieszanki serników użyliśmy galaretki marki galaretka. Do syropu o Smaku czekoladowo-miętowym i batonów czekoladowych użyliśmy Hershey ' s.