Ciasto Z Musem Cappuccino
Ciasto z musem Cappuccino to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako tani deser. Jeśli masz Angel food Cake mix, mus czekoladowy, dekorowanie: waniliowe laski cynamonu pokryte cukierkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mus Cappuccino, Mus Cappuccino, oraz Kremowy Mus Cappuccino.
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując zimną parzoną kawę wodą. Łyżka do 3 woskowanych 9-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu.
Odwróć 1 warstwę na talerz, usuń papier woskowy i rozprowadź połową musu z białej czekolady. Powtórz procedurę z pozostałymi ciastami i musem, kończąc warstwą ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Na wierzchu i bokach ciasta rozłóż połowę lukru kawowego. Rura obramowanie wokół dołu za pomocą końcówki Gwiazdy; rura duże dollops wokół górnej części ciasta. Zmielony cynamon przesiać na wierzchu ciasta. (Zamrażać do 1 miesiąca; rozmrażać w lodówce 8 godzin.)
Dekorować, w razie potrzeby.
Piec: 25 min., Chill: 4 godz.