Ciasto z masłem orzechowym z twarogiem
Ciasto z masłem orzechowym z twarogiem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu i w sumie 333 kalorii. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka masła orzechowego, Skórki krakersa Grahama, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Czekoladowe Ciasto Z Kremem Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Ciasto Z Kremem Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasto Z Kremem Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, masło orzechowe i mleko na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Złożyć bitą polewę. Łyżka do skórki. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Posyp orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, 3 łyżki Suchej Musztardy,, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory
Ciasto z masłem orzechowym działa naprawdę dobrze z winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.