Ciasto Z Masłem Orzechowym
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, serek, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko w małym garnku na małym ogniu, aż się ogrzeje.
Zdjąć z ognia i wymieszać w czekoladzie chipsy, aż stopi się i gładkie. Odstawić do lekko ostygnięcia; mieszanina powinna być gęsta, ale mieć płynną konsystencję.
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego na wysokiej, ubić razem serek z masłem orzechowym i cukrem pudrem. W osobnej misce, ubij razem śmietanę z wanilią, aż podwojona objętość i miękkie szczyty tworzą.
Wymieszać jedną trzecią bitej śmietany do mieszaniny masła orzechowego, aby ją rozjaśnić. Złóż pozostałą bitą śmietanę aż do połączenia.
Rozłóż do skorupy krakersów Grahama.
Na wierzch ciasta polać roztopioną czekoladą i posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Umieść ciasto w zamrażarce, aby ustawić, około 1 godziny.