Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z lodami kawowymi. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz lody kawowe, polewy lodowe karmelowe, polewy lodowe krówki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z lodami z masłem orzechowym z czekoladową skórką ciasteczkową, oraz Cold Brew Coffee Latte Ice Pops podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć 1-1 / 4 szklanki zmiażdżone ciasteczka i masło. Naciśnij na dole i do góry boków 9-in. talerz ciasta. W dużej misce połącz lody, pianki, chipsy czekoladowe i pozostałe zmiażdżone ciasteczka. Łyżka do skorupy. Zamrozić na 30 minut.
Rozłożyć bitą polewę na cieście. Naprzemiennie rur cienkie linie polewy karmelowej i polewy czekoladowej na cieście; delikatnie przeciągnij wykałaczkę lub ostry nóż przez linie w jednym kierunku.
Lody działają bardzo dobrze z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Wspólną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczne z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć". Ulubiony napój przed posiłkiem. Traktuj go z orzechami przed kolacją jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do kąpieli w ""włoskim stylu"". "