Lemon Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, skórkę cytrynową, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu; stopniowo mieszać z mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Stopniowo mieszaj około 1/4 gorącej mieszaniny mleka do ubitego jajka; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, ciągle mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Z Cytryny
Masło
4
Ustaw rondel w misce z lodowatą wodą. Ostudzić całkowicie (około 5 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszaninę do skorupy. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego