Ciasto Z Jabłkami

Ciasto Z Jabłkami
Need a deser wegetariański? Ciasto z okruchami jabłek może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz lodowatą wodę, cukier, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Ciasto z rabarbarem i szarlotką, oraz Szarlotki Cynamonowe.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Mżawka 2 łyżki wody lodowej nad. Proces aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owiń w plastik. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami folii do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Przenieś ciasto do szklanego talerza o średnicy 10 cali. Zwis złożyć pod. Ozdobnie zagniatane krawędzie. Dno skorupy przebić widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. ciasto linii z folią aluminiową. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zdjąć ciężarki i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec na złoty kolor i ustawić, o 10 minut dłużej. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wrzucić jabłka i sok z cytryny w średniej misce. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jabłka; smażyć, aż pokryte cynamonowym masłem i chrupiące-delikatne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
3
Cydr i skrobię kukurydzianą ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do jabłek. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Przenieść mieszankę jabłek do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać w sosie jabłkowym. Całkowicie fajne. (Skorupę i nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć skorupę; odstawić w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić wypełnienie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. opuszkami palców wcieraj wszystkie składniki w misce, aż utworzą się wilgotne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Posypać polewą jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Piec, aż polewa jest złoty kolor, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn