Need a deser wegetariański? Ciasto z okruchami jabłek może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz lodowatą wodę, cukier, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Ciasto z rabarbarem i szarlotką, oraz Szarlotki Cynamonowe.
Instrukcje
1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
3
Mżawka 2 łyżki wody lodowej nad. Proces aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owiń w plastik. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami folii do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
5
Przenieś ciasto do szklanego talerza o średnicy 10 cali. Zwis złożyć pod. Ozdobnie zagniatane krawędzie. Dno skorupy przebić widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. ciasto linii z folią aluminiową. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
7
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Zdjąć ciężarki i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Piec na złoty kolor i ustawić, o 10 minut dłużej. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wrzucić jabłka i sok z cytryny w średniej misce. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem i cynamonem.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać w sosie jabłkowym. Całkowicie fajne. (Skorupę i nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć skorupę; odstawić w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić wypełnienie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. opuszkami palców wcieraj wszystkie składniki w misce, aż utworzą się wilgotne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Umieścić wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego