Ciasto Z Homarem

Ciasto Z Homarem
Ciasto z homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $5.91 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 867 kalorii, 26g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. 975 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Mieszanka pernod, masło, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i koper włoski z masłem w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż cebula są przezroczyste, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać mąkę i gotować na małym ogniu przez 3 więcej minut, mieszając od czasu do czasu. Powoli dodaj bulion, Pernod, sól i pieprz i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PernodPernod
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StadoStado
SólSól
3
Dodać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
4
Pokrój mięso homara w średniej wielkości kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
5
Umieść homara, mrożony groszek, mrożoną cebulę i pietruszkę w misce (nie ma potrzeby rozmrażania warzyw).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
HomarHomar
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Polać sosem i sprawdzić przyprawy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
7
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Dodać smalec i masło i pulsować 10 razy, aż tłuszcz jest wielkości grochu. Przy włączonym silniku dodaj wodę z lodem; przetwarzaj tylko tyle, aby zwilżyć ciasto i po prostu je połącz. Ciasto wylać na obsypaną mąką powierzchnię i szybko zagnieść w kulę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
SmalecSmalec
GrochGroch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podzielić ciasto na pół i rozwałkować każdą połowę, aby zmieścić 9 lub 9 1/2-calowy Okrągły przez 2-calowy wysoki żaroodporne szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Umieść 1 skórkę w naczyniu, wypełnij mieszaniną homara i wierzch drugą skórką. Pokruszyć skórki i umyć jajkiem. Wykonaj 4 lub 5 ukośników w górnej skorupie i piecz przez 1 godzinę i 15 minut, aż góra będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia26
Magazyn