Ciasto Z Dżemem Jeżynowym Ze Szwajcarskim Masłem Bezowym
Ciasto z dżemem jeżyn ze szwajcarskim masłem bezowym to Wegetariańskie deser. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Ten przepis służy 11. Jeśli masz białka jaj, złote rodzynki, pekan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wilgotne ciasto czekoladowe z czekoladowym szwajcarskim masłem bezowym, Szwajcarski Bezowy Krem, oraz Szwajcarski Bezowy Krem.