Ciasto Z Dyni Orzech
Ciasto orzechowe z dyni wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone ziele angielskie, jajka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Z Dyni Orzech, Ciasto Dyniowo-Orzechowe, oraz Ciasto dyniowe z sosem karmelowo-orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj puree z dyni, odparowane mleko, jajka, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni.
Wylać suchą mieszankę żółtego ciasta na mieszaninę, posypać orzechami włoskimi i skropić roztopioną margaryną.
Piec 35 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ciepło do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuuj pieczenie 15 minut, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.