Ciasto Z Cebulką Wiosenną
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj spring onion pakora - jak zrobić spring onion pakoras, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz spring onion fritatta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 10-calową patelnię żeliwną w piekarniku. Pokrój korzenie z cebuli; Odrzuć korzenie. Połowę cebuli posiekać.
Ubić jajka i mleko. Mąkę przesiać i 3 składniki. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, ubijając szybko 20 do 30 sekund lub tylko do wymieszania i gładkości. (Nie powinno być grudek.) Wymieszać posiekaną cebulę.
Ostrożnie wyjąć gorącą patelnię z piekarnika.
Dodać masło i odstawić, aż masło się rozpuści.
Umieść patelnię na średnim ogniu i wlać ciasto na patelnię. Ułóż ser i pozostałą całą cebulę na wierzchu ciasta i gotuj od 30 sekund do 1 minuty lub do momentu, gdy brzegi zaczną się ustawiać.
Przenieś patelnię do górnej regału piekarnika i piec w 400 przez 22 do 25 minut lub do złotego koloru i puszyste. (Zewnętrzne krawędzie powinny być chrupiące, a wewnętrzna Tekstura powinna przypominać kremową popover. Ciasto szybko się opróżni.)