Ciasto Z Ajerkoniakiem

Ciasto Z Ajerkoniakiem
Przepis ajerkoniak drobiazg ciasto może zaspokoić szkockie pragnienie w około 5 godzin i 25 minut. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mleko, env. knox gelatine i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Ciasto Z Ajerkoniakiem, Drobiazg Z Ajerkoniakiem, oraz Drobiazg Z Ajerkoniakiem.

Instrukcje

1
Żelatynę posypać 1-1 / 2 szklanki mleka w średnim rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj pozostałe mleko, ajerkoniak, sherry i gałkę muszkatołową; mieszaj do wymieszania. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Cut crust off Funt ciasto; wyrzucić lub rezerwy do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Ciasto pokroić poziomo na 4 podłużne plasterki.
6
Rozłóż 3 plastry ciasta z dżemem; układaj, aby złożyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
7
Pokrój ułożone ciasto poprzecznie na plastry o grubości 14 (1/2 cala). Stand 8 plasterki ciasta wokół boku 9-calowy springform pan; miejsce pozostałe plasterki ciasta na dnie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
8
Dodać suchy budyń do mieszanki ajerkoniaku; ubić trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Odstawić 5 min. lub dopóki mieszanina nie zacznie gęstnieć. Łyżka do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Zdjąć Brzeg patelni przed podaniem deseru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn