Ciasto z ajerkoniakiem jest wegetariańska przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, mąkę, ekstrakt z rumu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Doskonale sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 46%. Spróbuj Wykwintne ciasto z ajerkoniakiem z lukrem z ajerkoniakiem, Eggnog Bundt ciasto z Eggnog Sugar Glaze, oraz Placek Z Ajerkoniakiem Z Masłem Ajerkoniakiem podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąkę 8x4 cala bochenek patelni. Mąkę, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i imbir przesiać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietanę razem cukier, masło, i skrócenie, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj jajka pojedynczo, a następnie wymieszaj z ekstraktem z rumu. Ubić mieszaninę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.