Ciasto wołowe z chrupiącą skórką ziemniaczaną

Ciasto wołowe z chrupiącą skórką ziemniaczaną
Ciasto wołowe z chrupiącą skórką ziemniaczaną wymaga z grubsza 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, wołowina duszenia stek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ciasto wołowe z ziemniaczaną skórką biszkoptową, Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe, oraz Placek Kukurydziany Z Mieloną Skórką Wołową.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nieprzywierającej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wołowinę i gotować przez 10 minut, aż zbrązowieje na całym, a następnie usunąć z patelni. Cebulę gotować przez 7 minut, aż zmięknie. Pieczarki przemieszać, następnie gotować jeszcze 3 min do uzyskania złotego koloru. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i mąką i gotować jeszcze 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać wino i bulion wołowy, doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać wołowinę z powrotem do patelni. Gotować, odsłonięte, na łagodnym ogniu przez około 2 godziny, aż mięso będzie naprawdę miękkie, uzupełniając w razie potrzeby wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać mieszaninę do 2 litrowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piekarnik rozgrzać do 190C / wentylator 170C / gaz 5 i doprowadzić patelnię lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować ziemniaki przez 10 minut, aż zaczną mięknąć. Schłodzić pod bieżącym kranem, a następnie grubo zetrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Posypać wołowiną i dot z masłem. Pop w piekarniku i gotować przez 30 minut, aż skorupa jest ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować jest Snake River późno żniwa Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Snake River Późne Żniwa Riesling
Snake River Późne Żniwa Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy Arena Valley, późne zbiory Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limeade nos z nutą minerałów i miodowe wykończenie. Ciesz się tym winem z deserami owocowymi lub jako orzeźwiający aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn