Ciasto pasternakowe z polewą Pasternakową

Ciasto pasternakowe z polewą Pasternakową
Ciasto pasternakowe z polewą Pasternakową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 599 kalorii, 48g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Mieszanka grubo gruyère ser, kostki wołowiny zarezerwowane z wina brasato, odtłuszczone duszenia płyn z wina brasato i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Pasternakowy placek pasterski, oraz Ciasto pasterskie z polewą z rutabagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki; sauté aż do początku brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać mąkę; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodaj Maderę, a następnie duszony płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
5
Ubijać, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 3 minut. Wymieszać z wołowiną i warzywami. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Cover; chill. Rozgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Pasternak i ziemniaki gotuj w średnim rondlu osolonej wody do miękkości, 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Drenaż. Wróć do rondla. Gotować na średnim ogniu do wyschnięcia, o 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać masło i śmietanę; mash aż będzie gładka. Wymieszać w 1/3 szklanki sera. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
SerSer
KremKrem
4
Przenieść nadzienie do naczynia do pieczenia 8x8x2-cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozłóż polewę nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Posypać pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Piec, aż bulgotanie i top zaczyna brązowieć, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn