Ciasto Wiśniowo-Waniliowe Poke
Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 148 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku wiśniowym, żelatynę, chłodną bitą polewę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Vanilla Coke Poke Cake, Tort Truskawkowo-Waniliowy Poke, oraz Ciasto truskawkowo-waniliowe + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasta, górne boki do góry, w czystych 9-calowych okrągłych patelniach; przekłuj dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Polej ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Zanurz dna patelni w ciepłej wodzie 10 sek.; Usuń ciasta z patelni. Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania. Układaj ciasta na talerzu, napełniaj i lukruj chłodną mieszanką.