Późne lato Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka stałego skracania warzyw, ekstrakt z migdałów, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sukkotasz Późnego Lata, Sukkotasz Późnego Lata, oraz Simple Late Summer Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mleko i ocet ubić w małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Mąkę i sól ubić w średniej misce, aby wymieszać; dodać skrócenie i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać mieszaninę mleka; krótko ugniatać w misce, aż ciasto się połączy. Zbierz ciasto w piłkę. Podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Spłaszczyć każdy kawałek na dysk. Owiń dyski oddzielnie w plastik i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
1
Wymieszać 2/3 szklanki cukru i następne 6 składników w dużej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać wiśnie i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
3
Odstawić na 30 minut.
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj większy krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 13-calowego okrągłego (skorupa będzie cienka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Rolka
6
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
7
Rozwiń drugi dysk na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do prostokąta 12x8 cali. Za pomocą karbowanego koła ciasta lub ostrego noża, wytnij prostokąt wzdłuż na dziewięć pasków o szerokości 3/4 cala. Łyżka nadzienia wiśniowego do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
8
Umieścić 5 pasków ciasta w poprzek ciasta w 1 kierunku i 4 w przeciwnym kierunku, tworząc kratkę. Naciśnij końce paska i krawędź skorupy razem, aby uszczelnić. Ozdobnie zagniatane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
9
Brush kraty i krawędzie z jaj glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Jajko
10
Posypać 1/4 szklanki cukru na kratkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
11
Piec ciasto 20 minut. Przykryj krawędzie skorupy kołnierzem foliowym, aby zapobiec przerobieniu. Nadal piec do wypełnienia pęcherzyków i skorupa jest złoty kolor, o 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
12
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić co najmniej 1 godzinę.
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Żłobione koło ciasta będzie ciąć paski kraty z dość zapiekane krawędzie, ale ostry nóż działa dobrze, zbyt.