Ciasto Wiśniowe
Ciasto wiśniowe może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka gotowych do użycia skórek pie, minut tapioka, margaryna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć wiśnie z cukrem, tapioką i ekstraktem.
Przygotuj pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2-crust pie, za pomocą 9-calowej płyty pie. Napełnij mieszanką wiśni. Kropka z masłem. Przykryć drugą skórką z ciasta. Uszczelnienie i krawędź fletu.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 45 do 50 min. lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.