Ciasto warstwowe z gorzkiej czekolady i malin
Ciemna czekolada i Malina ciasto warstwowe może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mix ciasto czekoladowe krówki, konfitury maliny, Likier chambord, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Warstwowe Z Ciemnej Czekolady, Ciasto Warstwowe Z Ciemnej Czekolady, oraz Ciasto Warstwowe Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Linia a 15 1/2 x 10 1/2-calowy Jelly roll pan z pergaminem. Papier pergaminowy pokryć sprayem do gotowania; pył z kakao.
Połączyć ciasto mix, woda, jedzenie dla dzieci, i jajka w dużej misce; beat z mikserem na średniej prędkości 2 protokół.
Rozłóż ciasto na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko na środku. Fajne ciasto na patelni 10 minut. Poluzuj ciasto z boków patelni i odwróć na stojak z drutu.
Usunąć pergamin. Całkowicie fajne.
Pokrój ciasto w poprzek na 3 równe kawałki, aby utworzyć 3 prostokątne warstwy ciasta.
Połącz konfitury i likier w małej misce; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na talerzu tortowym ułożyć 1 warstwę ciasta, rozłożyć połową mieszanki malin, pozostawiając 1/2 cala granicy. Powtórz procedurę z drugą warstwą ciasta i mieszaniną malin. Wierzch z trzecią warstwą ciasta. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Cukier puder przesiać równomiernie na ciasto przed podaniem.
Aby pokroić gotowe ciasto na Trójkąty, pokroić ciasto wzdłuż środka.
Przetnij na szerokość na 4 równe kwadraty i przeciąć każdy kwadrat po przekątnej.
W razie potrzeby udekoruj malinami.