Ciasto waniliowe z włoskim lukrem bezowym

Ciasto waniliowe z włoskim lukrem bezowym
Przepis ciasto waniliowe z włoskim lukrem bezowym może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten deser ma 255 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, żółtka jaj, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Żółte ciasto maślane z lukrem waniliowym, Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym, oraz Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe ciasto waniliowe z lukrem waniliowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować ciasto, lekko pokryć 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast za pomocą sprayu do gotowania; dno garnków z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; każdą patelnię odkurzyć 1 łyżeczką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ważyć lub lekko łyżką 11 uncji (około 2 3/4 szklanki) mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Połączyć 11 uncji mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i 1/2 łyżeczki soli w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połącz maślankę z niskotłuszczowym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
6
Połączyć 1 szklanka cukru i masła w dużej misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać olej rzepakowy i żółtka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w 1 łyżeczce ekstraktu z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8
Dodać mieszankę mąki i mieszankę mleka na przemian z mieszanką masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
3 białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany, używając czystych, suchych ubijaków. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w ciasto. Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Piec w 350 przez 28 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu. Poluzuj krawędzie nożem i odwróć ciasta na stojaki. Całkowicie ostudzić; wyrzucić papier woskowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Aby przygotować lukier, połączyć 2/3 szklanki cukru, 1/4 szklanki wody i szczyptę soli w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, mieszając tylko do momentu, aż cukier się rozpuści. Gotować, bez mieszania, aż cukierkowy termometr zarejestruje 240 (około 4 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
W dużej misce połącz śmietanę z Tataru i 3 białka; ubijaj mikserem z dużą prędkością,aż się spieni. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty. Stopniowo wlać gorący syrop cukrowy do mieszaniny białek jaja, ubijając najpierw ze średnią prędkością, a następnie z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w 1/2 łyżeczki ekstraktu z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Aby przygotować nadzienie, umieść twaróg cytrynowy w średniej misce. Delikatnie złóż 1/3 szklanki bezy do twarogu. Złóż dodatkowe 2/3 szklanki bezy do mieszanki twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż nadzienie na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/4-calową granicę. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Rozłóż pozostały lukier na boki i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn