Ciasto Waniliowe Z Płatkami Śniegu
Ciasto waniliowe Snowflake może być tylko deser szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać dżem malinowy, ciasto mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Waniliowy kardamon kruche ciasteczka kanapkowe z płatkami śniegu z nadzieniem z kremu Espresso #fbcookieswap, Ciasto Z Płatkami Śniegu, oraz Ciasto Z Płatkami Śniegu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy, mieszając 1 pkg. suchy budyń wymieszać z cieście przed wlewaniem do przygotowanych patelni. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu. Delikatnie usunąć Patelnie; całkowicie ostudzić ciasta.
Tymczasem narysuj 3 lub 4 kształty płatków śniegu na papierze, o średnicy od 1 do 3 cali.
Umieścić na tacy; przykryć papierem woskowanym. Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; ostudzić 5 min. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby; wyciąć mały róg dna torby. Śledź wzory płatków śniegu z czekoladą, zmieniając wzory w razie potrzeby, aby uzyskać w sumie 35 czekoladowych płatków śniegu. Zamrażać 10 min. albo dopóki czekolada nie będzie jędrna. Ostrożnie przenieść płatki śniegu na talerz; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Pozostałą mieszankę suchego budyniu, cukier i mleko ubić w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Na talerzu ułożyć 1 warstwę ciasta, rozłożyć dżemem, następnie 1/3 masy budyniowej. Przykryć pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Udekoruj czekoladowymi płatkami śniegu. Przechowywać w lodówce.