Ciasto Truskawkowe Z Podwójną Czekoladą
Podwójnie Czekoladowe Ciasto truskawkowe wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, ostudzoną bitą polewę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mało kto lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Truskawkowe Z Podwójną Czekoladą, Podwójne Ciasto Truskawkowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla dwóch 9-calowych okrągłych patelni do pieczenia. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć na stojaki; delikatnie usuń Patelnie. Całkowicie fajne.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 minuty. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Na talerzu umieścić jedną warstwę ciasta; rozłożyć dżemem. Wierzchu warstwami po połowie każdej z masy budyniowej i truskawek; przykryć pozostałą warstwą ciasta. Wierzch z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Wierzch wymieszać z pozostałymi truskawkami i tuż przed podaniem posypać cukrem. Przechowywać w lodówce.