Ciasto Truskawkowe W Czekoladzie
Przepis Czekoladowe Ciasto truskawkowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, olej roślinny, dżem truskawkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekolada Pokryte Truskawkowy Kubek Ciasto, Ciasto Truskawkowe W Czekoladzie, oraz Ciasto Truskawkowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmarować i lekko DNA mąki i boki dwóch 9-calowych okrągłych patelni do ciast lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać i żelatynę. Beat w wodzie, oleju i całych jaj z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 28 do 33 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Tymczasem delikatnie spłucz truskawki i osusz na ręcznikach papierowych (jagody muszą być całkowicie suche). Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym rozpuścić waniliowe chipsy do pieczenia i skrócić na małym ogniu, często mieszając.
Zanurz dolną połowę każdej truskawki w mieszaninie wanilii; pozwól, aby nadmiar kapał z powrotem do rondla.
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Przechowywać w lodówce, aż powłoka jest firma, o 30 minut, lub do czasu serwowania.
Podziel każdą warstwę ciasta poziomo na 2 warstwy. Na talerzu, umieścić na wierzchu 1 warstwy, pokroić bok do góry; rozprowadzić z 1/3 szklanki dżemu.
Dodać dolną połowę warstwy, odciąć bok w dół; rozprowadzić 1/3 szklanki dżemu.
Dodać górną część drugiej warstwy, pokroić bok do góry; rozprowadzić z pozostałą 1/3 szklanki dżemu.
Dodaj dno pozostałej warstwy. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Ułóż zanurzone truskawki na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.