Ciasto Tomatillo i truskawkowe lisy
Lisa ' s Tomatillo and Strawberry Pie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka ciasta, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Musli Lisa, oraz Ciasto budyniowe lisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Naciśnij 1 pie crust do 9-calowego naczynia ciasto.
Wymieszać Tomatillo, truskawki, tapioka, cukier, i sok z cytryny razem w misce; odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, o 15 protokół. Łyżka mieszanki tomatillo-truskawkowej do przygotowanej skorupy ciasta. Roztrzepać plastry masła nad nadzieniem.
Przykryj ciasto drugą skórką z ciasta i szczyp krawędzie razem do uszczelnienia.
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie dla wentylacji.
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż górna skorupa będzie złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 50 protokół.