Ciasto Skite

Ciasto Skite
Need a deser wegetariański? Skite ciasto może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3842 kalorii, 43g białka, oraz 165 g tłuszczu każdy. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao, mleko skondensowane, polewa czekoladowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia obramowane blachy do pieczenia lub jellyroll patelni z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Beat 1/2 szklanki masła i cukru z mikserem elektrycznym w aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajko o temperaturze pokojowej i dobrze ubić. Mąkę, kakao i proszek do pieczenia przesiać. Stopniowo mieszać do mieszaniny masła, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko palcem, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
7
W małym rondlu na średnim ogniu połącz skondensowane mleko, złoty syrop i 1/4 szklanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Złoty SyropZłoty Syrop
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Ubić 1/4 szklanki cukru z 1 łyżką mąki; wymieszać z mlekiem. Gotuj i mieszaj, aż masło się rozpuści i cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
10
Rozłóż na schłodzonym cieście. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Mróz po ustawieniu z polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
12
Pokroić w kratki i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia29
Magazyn