Ciasto serowo-jabłkowe z toffi
Toffee Apple Cheese Pie może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii , 7 g białka i 37 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,5 dolara za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt migdałowy, nadzienie do szarlotki, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Podobne przepisy to Pumpkin Sticky Toffee Pudding , Almond Toffee Bars i Banana Toffee-Chip Mini Muffins .
Instrukcje
Wymieszaj pokruszone wafle, masło i cukier; przyłóż masę do dna i boków nieposmarowanej formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier, śmietanę i ekstrakt, aż do uzyskania gładkiej masy.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Grubo posiekaj nadzienie do ciasta; przykryj i wstaw do lodówki 3/4 szklanki na wierzch. Wymieszaj orzechy włoskie, kawałki toffi i pozostałe nadzienie do ciasta z mieszanką serka śmietankowego.
Piec w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić na kratce przez 1 godzinę. Schłodzić w lodówce przez 4 godziny lub przez noc. Tuż przed podaniem nałożyć nadzienie do ciasta, orzechy włoskie i kawałki toffi.