Toffee Apple Cheese Pie może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii , 7 g białka i 37 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,5 dolara za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt migdałowy, nadzienie do szarlotki, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Podobne przepisy to Pumpkin Sticky Toffee Pudding , Almond Toffee Bars i Banana Toffee-Chip Mini Muffins .
Instrukcje
1
Wymieszaj pokruszone wafle, masło i cukier; przyłóż masę do dna i boków nieposmarowanej formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
( 55 Wafli)
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier, śmietanę i ekstrakt, aż do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Grubo posiekaj nadzienie do ciasta; przykryj i wstaw do lodówki 3/4 szklanki na wierzch. Wymieszaj orzechy włoskie, kawałki toffi i pozostałe nadzienie do ciasta z mieszanką serka śmietankowego.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić na kratce przez 1 godzinę. Schłodzić w lodówce przez 4 godziny lub przez noc. Tuż przed podaniem nałożyć nadzienie do ciasta, orzechy włoskie i kawałki toffi.