Sernik Crème de Menthe
Crème de Menthe Sernik wymaga z grubsza 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 100 centów za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 110 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajka, cukier puder, crème de menthe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Sernik Crème de Menthe, Sernik Crème De Menthe, oraz Sernik Créme de Menthe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. W średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij w dolnych i górnych stronach ungreased 9-calowy springform pan.
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając do gładkości.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać w 3/4 szklanki śmietany do ubijania i crème de menthe, aż dobrze wymieszane.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec w temperaturze 149°. przez 60 do 70 minut lub aż krawędzie są ustawione, ale środek nadal lekko jiggles po delikatnym wstrząśnięciu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Odstawić sernik do piekarnika na 30 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Tuż przed podaniem, ostrożnie uruchomić nóż wokół boków patelni poluzować; usunąć boki patelni. W małej miseczce ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania i cukru pudru, aż uformują się sztywne szczyty. Rura lub łyżka bitą śmietaną wokół krawędzi sernika.
Udekoruj posiekanymi miętami. Przechowywać w lodówce.