Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 470 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz opcjonalną polewę, cukier, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść ciasto crust na blasze do pieczenia; wlać 1/2 puszki nadzienia ciasto do skorupy i równomiernie rozprowadzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Mikserem ubić serek śmietankowy, cukier, sok z cytryny i waniliowy, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodawać jajka, po jednym na raz, mieszając po każdym dodaniu; wlać nadzienie na warstwę jabłka.