Ciasto Rum-Kokos Key Lime
Rum-kokos Key Lime Pie jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kokosa, mleko skondensowane, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarożek i mleko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać sok z limonki i, w razie potrzeby, rum, mieszając do połączenia.
Wlać nadzienie do skorupy kokosowej.
Posypać równomiernie kokosem. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin lub do Ustawienia.