Ciasto rabarbarowe II

Ciasto rabarbarowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto rabarbarowe II. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 99 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, wody, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto Rabarbarowe, oraz Ciasto rabarbarowe Oma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyłóż dno jednej niełuskanej patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali z pokrojonym w kostkę rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Na wierzch posypać białym cukrem. Następnie posyp żelatynę malinową na wierzch cukru. Następnie wymieszać ciasto z żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
4
Roztopić masło lub margarynę i wylać na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
5
Zalać wodą wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Jeśli używasz mrożonego rabarbaru zmniejsz ilość wody używanej do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn