Ciasto przyprawowe z glazurą imbirową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Spice Cake z glazurą imbirową. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mus jabłkowy, orzechy włoskie, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawa azjatycka przetarta żeberkami ze Śliwkowo-imbirową glazurą, Ciasto z dyni z klonową glazurą, oraz Ciasto Apple ' N Spice z karmelową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 8-calową patelnię na ciasto lub patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Starty imbir ułożyć w 2 warstwach gaznicy lub w 2 warstwach ręczników papierowych. Wyciśnij, aby wycisnąć sok, a imbir i sok odstaw na bok.
W dużej misce, ubić razem mąkę, pumpkin Pie spice, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i juiced startego imbiru.
W osobnej misce ubić jajko z brązowym cukrem, musem jabłkowym, olejem rzepakowym i wanilią, aż dobrze się połączą. Wymieszaj mokre składniki z suchymi składnikami, aż zostaną dokładnie włączone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię do ciasta, wyrównując górę łopatką.
Piec, aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi głównie czyste z kilku okruchów przylegających do niego, 40 do 45 protokół.
Wyjąć z piekarnika. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, Odwróć ciasto na stojak chłodzący z drutu.
Do glazury wymieszać cukier puder z sokiem imbirowym. Jeśli glazura jest zbyt gęsta, wystarczy dodać trochę wody, aby uzyskać wylewaną, ale wciąż gęstą konsystencję.
Gdy ciasto jest całkowicie schłodzone, około 1 godziny, wlać szkliwo na środek i użyć przesuniętej szpatułki, aby pomóc glazury spływać po bokach.
Posypać brzegi posiekanymi orzechami włoskimi do dekoracji.