Ciasto Pomarańczowo-Cannoli
Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 194 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, wafle waniliowe, półsłodka czekolada PIEKARSKA i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Pomarańczowe Na Lodówkę, Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), oraz Lodówka Ciasto Pomarańczowe.
Instrukcje
Skórka pomarańczy; zastąp skórkę do późniejszego użycia.
Odciąć białą błonę na pomarańczowo; wyrzucić.
Pokrój owoce na sekcje, a następnie pokrój każdą sekcję na pół.
Beat twarożek, ricotta, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać czekoladę i skórkę pomarańczową; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Rozprowadzić 2 szklanki śmietany serowej na dnie 13x9-calowej patelni. Wierzch warstwami 30 wafli i połową pozostałej mieszanki twarogu; powtórz warstwy. Przykryć pozostałym chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 4 godziny. Wierzch z pomarańczowymi częściami i pozostałymi wafelkami tuż przed podaniem.