Ciasto Pomarańczowo-Cannoli

Ciasto Pomarańczowo-Cannoli
Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 194 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, wafle waniliowe, półsłodka czekolada PIEKARSKA i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Pomarańczowe Na Lodówkę, Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), oraz Lodówka Ciasto Pomarańczowe.

Instrukcje

1
Skórka pomarańczy; zastąp skórkę do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
2
Odciąć białą błonę na pomarańczowo; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
3
Pokrój owoce na sekcje, a następnie pokrój każdą sekcję na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
4
Beat twarożek, ricotta, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać czekoladę i skórkę pomarańczową; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Rozprowadzić 2 szklanki śmietany serowej na dnie 13x9-calowej patelni. Wierzch warstwami 30 wafli i połową pozostałej mieszanki twarogu; powtórz warstwy. Przykryć pozostałym chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przechowywać w lodówce 4 godziny. Wierzch z pomarańczowymi częściami i pozostałymi wafelkami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn