Ciasto Piña Colada
Ciasto Piña Colada może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 406 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka ekstraktu z rumu, ananasa w soku, betty bitą lukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Piña Colada, Ciasto Pina Colada, oraz Ciasto Pina Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Tłuszcz i lekko mąki DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto lub dno tylko 13x9-calowy patelni.
W dużej misce, ubić ciasto mix, ananas, woda, olej, jajka i 1 łyżeczka ekstraktu z rumu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu (nie przegotować).
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Na rundy, schłodzić 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Fajne 13x9 na patelni.
Pozostałą 1 łyżeczkę ekstraktu z rumu wymieszać z lukrem.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukru. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem; posypać prażonym kokosem. Na 13x9, wierzch ciasta z lukrem; posypać prażonym kokosem. Przechowywać luźno przykryte.