Ciasto Piknikowe Ananasowe
Tort piknikowy ananasowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Piknikowe, Czekoladowe Ciasto Piknikowe, oraz Czekoladowe Ciasto Piknikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 320 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj i umieść warstwę woskowanego papieru na patelni o wymiarach 9x13 cali. Masłem i mąką woskowaną warstwę papieru.
Wymieszać mąkę, biały cukier, ananas, soda oczyszczona, jajka, 1 szklanka kokosa i 1 szklanka orzechów włoskich razem w misce.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 45 minut.
Ostudzić na około 15 minut na patelni; Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować z patelni. Odwróć na stojak chłodzący.
Masło, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy ubić razem w misce, aż będą lekkie i kremowe. Schłodzić ciasto. Top z około 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich i 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa.