Ciasto Petit Fours
Ciasto Petit Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ciasta funta, mleko, lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pierwsze ciasto jabłkowe dla dziecka i Petit Fours, Petit Fours, oraz Petit Fours dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić ciasto na 1/4 cala grubości plastry.
Dżem rozłóż na plastrach ciasta, a następnie polej pokrojonymi truskawkami.
Pokroić plastry ciasta na 1-calowe koła i gwiazdki i odstawić.
Oddzielić lukier na 3 miseczki i dodać barwnik spożywczy, aby osiągnąć pożądane kolory(1 do 2 kropli czerwonego, aby Różowy, 1 do 2 kropli Zielonego, aby pianka morska i 1 do 2 kropli brązowego, aby krem). Zrób glazurę, łącząc cukier i mleko w średniej misce. Oddziel glazurę na 3 miski i odcień każdy, aby dopasować kolory lukier.
Umieść wycięcia z ciasta na stojaku z drutu. Wypełnij 3 zamykane plastikowe torby wyposażone w końcówkę gwiazdy z każdym kolorem lukru, a następnie zamocuj żądany lukier. Za pomocą melona Prasy, dodać gałkę lodów, a następnie kanapkę wycięcia.
Mżawka glazury nad wycięciami.
Niech glazury zestaw. Rura gwiazda na górze każdego petit cztery z odpowiednim kolorze oblodzenia.
Dekoruj małym plasterkiem truskawek.