Ciasto pasterskie z mielonej wołowiny
Ciasto pasterskie z mielonej wołowiny to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 40 minut. Mieszanka sosu wołowego, warzyw, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto pasterskie z mielonej wołowiny, Ciasto pasterskie z mielonej wołowiny, oraz Ciasto pasterskie z mielonej wołowiny.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Odpływ. Dodaj sos, warzywa, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Przenieś do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Rozłóż ziemniaki na wierzchu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.