Ciasto pasterskie V
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj Shepherd ' s Pie V. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką warzywa, ziemniaki, płatki cebuli i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 62%. Spróbuj Ciasto pasterskie Paleo, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka Święto Dziękczynienia resztki Shepherd' s Pie!), oraz Butterfinger Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Dodaj ziemniaki i gotuj do miękkości, około 15 minut.
Odcedź, ostudź i zetrzyj.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 2-litrowe naczynie żaroodporne.
Na dużej ciężkiej patelni podsmaż mięso, aż się zrumieni ze wszystkich stron, od czasu do czasu mieszając.
Odcedź nadmiar tłuszczu i włóż mięso na patelnię na średnim ogniu.
Wlej wodę i dopraw bulionem wołowym i drobiowym, rozmarynem, solą, pieprzem, przyprawą do steków i płatkami cebuli. Dodaj mrożone warzywa. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż większość wody wyparuje.
Wlej mieszankę mięsną do 2-litrowego naczynia żaroodpornego. Przykryj wierzch puree ziemniaczanym.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut lub do momentu, gdy wierzch zacznie się brązowieć.