Ciasto pasterskie mamy
Ciasto pasterskie mamy może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki i wodę do przykrycia w dużym garnku na dużym ogniu. Gotować przez 15 minut. Tymczasem brązowy mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu; spuścić nadmiar tłuszczu.
Do mielonej wołowiny, dodać sos pomidorowy, pietruszka, sos Worcestershire do smaku, sól, mielony czarny pieprz i zielona fasola. W osobnej małej misce wymieszaj mąkę z 3 łyżkami wody i wymieszaj z mieszaniną wołowiny.
Ziemniaki odsączyć, rozgnieść i rozłożyć na mieszance wołowej
Umieść 2 do 3 otworów wentylacyjnych przez puree ziemniaczane.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut.
Posmaruj ziemniaki mlekiem przez ostatnie 5 minut pieczenia.