Ciasto pasterskie
Ciasto pasterskie wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. To danie główne ma 281 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i pieprz, grzyby, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć naczynie do pieczenia 9x13 sprayem do gotowania.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut.
Odcedzić, rezerwując część płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść odrobiną płynu do gotowania. Odstawić.
Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę do brązowego na średnim ogniu.
Odcedzić tłuszcz z patelni. Wymieszać z grzybami, mieszanymi warzywami, zupą grzybową, zupą z selera, solą i pieprzem; podgrzać.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia, przykryć puree ziemniaczanym i doprawić masłem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż ziemniaki będą złote, a mieszanka wołowo-warzywna będzie gorąca i bąbelkowa.