Ciasto pasterskie wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. To danie główne ma 281 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i pieprz, grzyby, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć naczynie do pieczenia 9x13 sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Odcedzić, rezerwując część płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść odrobiną płynu do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę do brązowego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odcedzić tłuszcz z patelni. Wymieszać z grzybami, mieszanymi warzywami, zupą grzybową, zupą z selera, solą i pieprzem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Sól I Pieprz
Zupa
Grzyby
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia, przykryć puree ziemniaczanym i doprawić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż ziemniaki będą złote, a mieszanka wołowo-warzywna będzie gorąca i bąbelkowa.