Ciasto owczarka jagnięcego

Ciasto owczarka jagnięcego
Ciasto owczarka jagnięcego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 489 kalorii, 21g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jeśli masz mieloną jagnięcinę, pieczarki, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Ciasto owczarka jagnięcego, oraz Ciasto owczarka jagnięcego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokonywanie ziemniaków: ustawić duży rondel wypełniony zimną wodą na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj tyle soli do wody, aby smakowała jak ocean.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
3
Dodać ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej. Dusić, aż można przesunąć nóż prawo przez jeden z kawałków ziemniaka bez żadnej siły, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Wlać ziemniaki do dużego durszlaka i wstrząsnąć, aby upewnić się, że cała woda jest na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Niech durszlak siedzieć w zlewie na 3 do 4 minut, aby parować ziemniaki suche. Jeśli posiadasz ricer ziemniaków lub młyn żywności, popchnąć ziemniaki przez. Lub możesz przepchnąć ziemniaki przez sito o drobnych oczkach z tyłu ramekina lub chochli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
DurszlakDurszlak
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
ChochlaChochla
SitoSito
1
Włóż ziemniaki z powrotem do garnka, w którym je ugotowałeś. Zmiękczone masło wymieszać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj śmietanę, jajko i oliwę z oliwek i mieszaj gumową łopatką, aż puree ziemniaczane będzie jedwabiście gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
Brązowienie mięsa: Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać olej, a następnie dodać zmieloną jagnięcinę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagnięcina będzie dokładnie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Dodaj cebulę do patelni, w której ugotowałeś jagnięcinę, wraz z czosnkiem. Gotować, mieszając często, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pieprz, grzyby, i marchew i gotować, aż marchew zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
PieprzPieprz
3
Dodać lawendę i rozmaryn i gotować, aż uwolnią swój zapach, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lawendaświeża Lawenda
RozmarynRozmaryn
4
Dodać mięso z powrotem do mieszanki warzywnej i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
1
Wlać czerwone wino. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wino zmniejszy się o połowę swojej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
2
Dodać wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę i mieszaj, aż uzyskasz gęstą zawiesinę. Po tym, jak bulion z kurczaka na chwilę się ugotuje, wlej zawiesinę i dokładnie wymieszaj. To zagęści płyn do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
4
Kończąc ciasto pasterza: włącz piekarnik do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przełożyć mieszankę mięsno-warzywną na dużą patelnię. Top z puree ziemniaczanym. Gotować pod brojlerem, aż ziemniaki zamieniły ciemny złoty-brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Forma PieForma Pie
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn