Ciasto Orzechowo-Karmelowo-Cukierkowe
Ciasto orzechowo-karmelowo-Cukierkowe wymaga mniej więcej 4 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka Devil ' s Food Cake mix, masło, bita śmietana lukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowo-Karmelowo-Cukierkowe, Crunchy Peanut Caramel Nougat Candy Bar, oraz Batony Proteinowe Czekoladowo-Orzechowo-Karmelowe Candy Bar.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. w ciężkim rondlu 1 1/2-quart, rozgrzać masło, śmietanę i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do rozpuszczenia masła.
Wlać do 2 ungreased 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Posypać równomiernie orzeszkami ziemnymi.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Ostrożnie łyżka ciasto do patelni.
Piec od 36 do 41 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do regału chłodzącego, umieszczając ciasta orzechowe po bokach. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Delikatnie wymieszać cukierki w lukier.
Umieść 1 warstwę ciasta, strona orzechowa do góry,na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić połową mieszanki lukierowej. Wierzch z drugą warstwą, orzeszki do góry.
Rozprowadzić na wierzchu pozostałą mieszaninę lukier. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.