Ciasto Orzechowe Mocha

Ciasto Orzechowe Mocha
Ciasto orzechowe Mocha to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, czekoladę, kawę rozpuszczalną w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Orzech Mocha Torte, Ciasteczka Orzechowe Mocha, oraz Mocha-Tort Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu roztopić czekoladę i masło lub margarynę na małym ogniu. Kawę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, a następnie wymieszać do rondla ze słodzonym mlekiem skondensowanym, jajkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WaniliaWanilia
KawaKawa
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dobrze wymieszać.
4
Wlać nadzienie do skorupy ciasta. Top z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
5
Piec przez 40 do 45 minut, lub do środka jest ustawiony. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn