Calico Crumb Cake może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 381 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Super Crumb Malinowy Migdałowy Tort Crumb, Ciasto Okruchowe, oraz Ciasto Z Dżemem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj 13 - na 9-calową patelnię do pieczenia sprayem. Linia patelni z pergaminem lub folią o dużej wytrzymałości wzdłuż Z jednym arkuszem, a następnie w poprzek z drugim arkuszem, aby utworzyć zawiesię; spryskać ponownie sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Mąkę i brązowy cukier połączyć w średniej misce. Używając dwóch noży obiadowych, pokrój w maśle, aż mieszanina będzie przypominać mokry piasek. Wymieszać z orzechami; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieść czekoladę w małej misce i mikrofalówce, aż będzie gładka i stopiona, 1 do 2 minut, zatrzymując kuchenkę mikrofalową, aby wymieszać czekoladę co 30 sekund. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać masło i ubić na średniej prędkości, aż do połączenia, około 1 minuty (mieszanina będzie krucha).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
W małej misce ubić jajka, maślankę i wanilię. Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać mieszaninę jaj w powolnym stałym strumieniu. Beat tylko do momentu połączenia. Wstrzymaj mikser, zeskrobaj boki i dno miski, a następnie ubijaj mieszankę na średniej prędkości, aż do całkowitego połączenia, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść 1 Puchar ciasto do średniej miski. Wymieszać roztopioną i schłodzoną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zeskrobać zwykłe ciasto na przygotowaną patelnię do pieczenia. Ciasto czekoladowe Dollop na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Przeprowadź nóż przez ciasto ciasto, aby stworzyć zawirowanie marmuru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Przenieść ciasto do regału chłodzącego i schłodzić na patelni 10 minut. Wyciągnij ciasto na stojaku chłodzącym za pomocą procy pergaminowej i całkowicie ostudź, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki