Ciasto morelowe z kandyzowanym imbirem i chrupiącą polewą
Placek morelowy z kandyzowanym imbirem i chrupiącą Polewą to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 260 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, lodowatą wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa owsianka jogurtowa z dodatkiem moreli, imbiru i grejpfruta, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę, cukier i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
3
Dodaj 3 łyżki lodowatej wody i mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej lodowatej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest zbyt sucha. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
5
Przenieś do naczynia o średnicy 9 cali. Złóż zwis pod i zagniataj dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
6
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
7
Piec, aż ciasto zacznie się ustawiać, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Piec, aż skorupa dopiero zaczyna się brązowy, o 5 minut dłużej. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż utworzą się wilgotne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
1
Wymieszać wszystkie składniki w dużej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć na ciepłe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Polewę posypać równomiernie mieszaniną moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
4
Piec ciasto, aż polewa jest brązowy i nadzienie jest bulgotanie gęsto, około 45 minut, pokrycie skorupy folią po 30 minut, jeśli brązowieje zbyt szybko. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego