Ciasto Migdałowe, Truskawkowe I Rabarbarowe

Ciasto migdałowe, truskawkowe i rabarbarowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka truskawek, rabarbaru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To jest przynoszone do Was przez smak domu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Z Migdałowym Streuselem, Migdałowe ciastko z sosem truskawkowo-rabarbarowym, oraz Ciasto migdałowe z kompot truskawkowo-rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; wymieszaj rabarbar i truskawki.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń ciasto.
Przeniesienie na 9-in. talerz ciasta. Przycinamy ciasto do 1/2 cala. poza krawędzią płyty. Napełnij mieszaniną owoców i kropki z masłem. Wierzch z pozostałym ciastem. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet.
U góry pokroić szczeliny; posmarować białkiem jajka i posypać migdałami.
Piec w temperaturze 425° przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 375°; piec 35-45 minut dłużej, aż skorupa będzie złoty kolor i nadzienie jest szampan. Brzegi przykryć folią w ciągu ostatnich 20 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerostowi. Schłodzić na stojaku z drutu.