Ciasto Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowego. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką migdały, cukier, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, 1/4 szklanki migdałów, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połączyć mleko, masło, amaretto, i jajka; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne.
Łyżka ciasto do 9-calowej okrągłej patelni ciasto pokryte sprayem do gotowania.
Posypać ciasto pozostałymi migdałami.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Uwaga: ciasto migdałowe dobrze zamarza.
Piec do przodu, całkowicie ostudzić i przechowywać w torbie zamrażarki. Aby służyć, rozmrozić w temperaturze pokojowej.